Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_mopil5bkdnmnhmjkp1j6pu0q03, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/barslundskadedyrskontrol.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-popup/inc/external/wpmu-lib/inc/class-thelib.php on line 145 Barslund Skadedyrskontrol » Væggelus
MENU

Væggelus

Har du kraftige røde prikker med kløe eller anden allergisk reaktion? Så kan det skyldes væggelus. Mange mennesker er i dag plaget af væggelus, som i øjeblikket er i kraftig vækst i Danmark.

 

Årsagen skyldes store problemer i udlandet med væggelus og danskernes meget rejseaktivitet, hvor folk derfor ofte tager væggelus med hjem fra ferien i udlandet.

 

Vaegelus3Det er dog ikke alle der reagerer ens på væggelusstik og nogle har ingen reaktion. Men hvordan kan man så vide om man har væggelus i sin bolig? Væggelus befinder sig typisk i sengeområdet, enten i sengen/madrassen eller i en radius på 3 m fra hvor man sover. Væggelus efterlader sig bittesmå sorte pletter (ekskrementer) typisk i sengerammen.

 

Væggelus kan kun bekæmpes af professionelle, da man som almindelig borger/privatperson ikke kan købe og få adgang til de bekæmpelsesmidler i håndkøb, der er stærke og gode nok til at løse opgaven og fjerne væggelusaktiviteten.

 

Barslund Skadedyrskontrol er specialiseret i at bekæmpe væggelus, vi fjerner hurtigt problemet med garanti!!

 

Har du mistanke om at du er angrebet, eller ved du af du har væggelus, kontakt da Barslund Skadedyrskontrol for hurtigt fjernelse af væggelusproblemet.

 

Tørre facts om væggelus:
Væggelus (cimex lectularius), har mange øgenavne tapethøns, tæge, Sengelus, på engelsk bedbugs.
Væggelusen er en tæge, farven er lysebrun og som fuldvoksen måler væggelus ca 1 cm i længden. Ofte bliver mennesker stukket af væggelus imens de ligger og sover om natten, væggelusstik ses ofte på steder som hænder, fødder og hals.

 

Væggelus er lyssky og lever om dagen i revner og sprækker i sengerammer, sengemadrasser, møbler samt revner og sprækker.

 

Væggelus vokser meget hurtigt i antal da væggelushunnen lægger 4-5 æg om dagen ved almindelig stuetemperatur, det er derfor vigtigt at få bekæmpet væggelus hurtigt for at undgå yderligere spredning i boligen/ejendommen.

 

Væggelus tiltrækkes af menneskets varme og menneskets co2(udånding)
Væggelushunnen lægger æg, hunnen lægger ca 200 stk i dens levetid. Ved god almindelig stuetemperatur kan der lægges 4-5 væggelusæg om dagen!

Barslund Skadedyrskontrol © Copyright 2017. Alle rettigheder forbeholdes.
Hjemmeside af AWORK Webbureau
Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_mopil5bkdnmnhmjkp1j6pu0q03, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0