Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_vcdd72tgsii5m0moc57bgkqf52, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/barslundskadedyrskontrol.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-popup/inc/external/wpmu-lib/inc/class-thelib.php on line 145 Barslund Skadedyrskontrol » Træskadedyr
MENU

Træskadedyr

Flere billearter lever i træ og kan have træ som fødekilde, de hyppigste herhjemme er Borebille (Anobium punctatum)

 

BorebilleKaldes også for en træorm. Borebillen er i fuldvoksen størrelse ca. 3-5 mm lang, som meget ofte ses i ældre huse, hvor den befinder sig i trækonstruktioner, møbler, trapper og lign. Borebillens larver lever i træet og graver deres gange, larverne er alt efter træets vandindhold, flere år om at udvikle sig til flyvefærdig borebille.

 

Husbuk (Hylotrupes Bajulus)
Husbukken er det træskadedyr, som er mest frygtet. Husbukken er i fuldvoksen størrelse ca. 20 mm lang, farven er sort/ mørk gullig. Et husbuk angreb medfører typisk total ødelæggelse af det inficerede træ på meget kort tid. Husbukkens larver er afhængige af træet og den er imellem 3-10 år om at udvikle sig til flyvefærdig husbuk. Man kan i mange tilfælde høre larverne gnave i træet!

 

Skade
At have træskadedyr i trækonstruktion i sit hus, er meget alvorligt og dette skal bekæmpes hurtigst muligt, da ødelæggelserne kan blive meget store med risiko for sammenstyrtning og total ødelæggelse af konstruktionen.

 

Et angreb af træskadedyr er en bekostelig affære, det er vigtigt for bekæmpelsen af man har direkte adgang til træet og kan påsmøre træet bekæmpelsesmidlet, et træskadedyrsangreb skal altid besigtiges og bekæmpes af et skadedyrsfirma, som har erfaring med bekæmpelse indenfor dette felt.

Barslund Skadedyrskontrol © Copyright 2017. Alle rettigheder forbeholdes.
Hjemmeside af AWORK Webbureau
Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_vcdd72tgsii5m0moc57bgkqf52, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0