Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_cli601jr3rg02lfabu99unk9o0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/barslundskadedyrskontrol.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-popup/inc/external/wpmu-lib/inc/class-thelib.php on line 145 Barslund Skadedyrskontrol » Rotter
MENU

Rotter

Rottebestanden og rotteanmeldelserne i Danmark er de seneste par år vokset eksplosivt, det drejer sig i langt de fleste tilfælde om den brune rotte (rattus norvegicus) også kendt som vandre/kloakrotten.

Årsagen til den store stigning i rottebestanden skal b. la findes i de dårlige vedligeholdte kloakker, samt det milde klima vi de seneste par år har haft i Danmark.

 

rotte3Biologi
Den brune rottes farve varierer fra mørkebrun til grålig på oversiden, mens undersiden typisk er ensfarvet grå eller hvidlig.

Den brune rotte har som fuldvoksen en samlet længde på cirka 45 cm medregnet hale. Vægten af en voksen han, vil typisk ligge på cirka 300 gram, størrelsen på rotter varierer meget, den største rotte der er fanget i Danmark er en han på hele 545 gram.

En rottehun får typisk 3-5 kuld om året, hver med 4-12 uger. Rotter er kønsmodne når de vejer omkring 150 gram og er cirka 3 måneder gammel. Rotten er drægtig i 22 dage. Under gunstige forhold kan et rottepar blive til omkring 900 rotter på et år.

 

Skade
Rotten er altædende og gnaver i alting blot det er blødere end jern.

Rotten er et alvorligt skadedyr, der laver store skader på bygninger og materialer, desuden er den smittebærer af en række dødelige sygdomme såsom salmonella og weils syge.

 

Bekæmpelse
Barslund Skadedyrskontrol ApS er specialist i rottesikring og fore-byggende rottebekæmpelse. Kontakt os så de kan undgå uventet besøg af rotter i deres virksomhed/beboelsesejendom.

Barslund Skadedyrskontrol © Copyright 2017. Alle rettigheder forbeholdes.
Hjemmeside af AWORK Webbureau
Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_cli601jr3rg02lfabu99unk9o0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0