Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_falskapk1nvumkran0tann5ab7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/barslundskadedyrskontrol.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-popup/inc/external/wpmu-lib/inc/class-thelib.php on line 145 Barslund Skadedyrskontrol » Myrer
MENU

Myrer

I Danmark findes der flere forskellige myrearter, det er dog den sorte havemyre (Lasius niger) der er den mest udbredte og som volder mennesker størst problemer, da myren trænger ind i bygningerne på jagt efter føde. Det er typisk i sommermånederne fra april til september, man har størst problemer med myrer. I sensommeren begynder myrerne at sværme fra deres bo, dette tager en lille uges tid, herfra opstår fænomenet flyvemyrer, disse flyvemyrer er til stor gene for mennesker specielt hvis man har dem indendørs.

 

myrer3-300x235Bekæmpelse af myrer
Det er vigtigt at få bekæmpet myrerne, da myredronningen kan bliver flere år gammel, så myre problemerne vil være et tilbagevendende problem, hvis de ikke bliver bekæmpet effektivt.
Barslund skadedyrskontrol ApS foretager typisk sokkelvanding udendørs, rundt om bygningen for at forebygge myre-angreb, samt bekæmper indendørs med mikro-kApSler, disse er usynlige og virker når myren træder på disse, denne behandlingsform er lugtfri og langtidsvirkende.

 

Faraomyrer
Faraomyren (Monomorium pharaonis) er indenfor de seneste par år, blevet en stadig hyppigere gæst, i beboelsesejendomme i de større byer rundt omkring i landet. Faraomyren er en meget lille myreart som er ca. 2-3 mm lang, den kan kendes på dens farve som er rødlig/orange og den lever i revner og sprækker i bygninger, hvor dens dronning laver boet. Faraomyren kan nå at producere et imponerende antal arbejderrmyrer, i løbet af meget kort tid, hvis disse ikke bliver bekæmpet, dette skyldes at de er i stand til at producere flere dronninger, som så flytter og laver deres eget myrebo (satelitbo). I disse kan der være op til 300.000 myrer i hvert bo!

 

myreBekæmpelse af Faraomyrer
Bekæmpelsen af faraomyrer er et job for eksperter, da bekæmpelsen er vanskelig og langstrakt. Barslund skadedyrskontrol ApS er i besiddelse af den nyeste viden og teknologi indenfor dette felt. Kontakt Barslund skadedyrskontrol ApS for uforpligtende konsulent-besøg til deres ejendom.

Barslund Skadedyrskontrol © Copyright 2017. Alle rettigheder forbeholdes.
Hjemmeside af AWORK Webbureau
Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_falskapk1nvumkran0tann5ab7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0