Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_mcnn9agpbtrf483907i57so654, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/vhosts/barslundskadedyrskontrol.dk/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-popup/inc/external/wpmu-lib/inc/class-thelib.php on line 145 Barslund Skadedyrskontrol » Hvepse
MENU

Hvepse

Det kan være livsfarligt at blive stukket af hvepse, hvis man lider af allergisk reaktion og er overfølsom overfor hvepsestik. Hvepse skal bekæmpes professionelt, da hvepse angriber når deres hvepsebo bliver forstyrret.

 

Vigtig info!
Mange mennesker er overfølsomme overfor hvepsestik. Det er derfor en god ide altid at have midlet Antihistamin som tabletform i hjemmet i hvepsesæsonen. Midlet mindsker milde reaktioner og kan købes på apoteket.

 

HvepsEt hvepsebo kan opnå en imponerende størrelse og kan have flere tusinde beboere.

 

I Danmark findes der i dag flere arter af gedehams også kaldet hvepse, fælles for dem er deres gule/sorte farve. Hvepsen bliver til et skadedyr når hvepseboet sidder tæt på menneskers færden, da hvepsene i sensommeren bliver aggressive og begynder at stikke. Hvepsen lever kun i det år, de er født med undtagelse af befrugtede dronninger, som går i dvale og overvintrer til næste forår.

 

Tørre facts om hvepse.
Et hvepsebo sidder typisk på lofter, ved husgavle og i haveskure. Hvepseboer er dog også set i havehække, havebede og i træer.

 

Hvepseboer kan opnå en imponerende størrelse og indeholde mange tusinde hvepse. Det største hvepsebo Barslund Skadedyrskontrol har bekæmpet, var 220 cm i højden og 57 cm i bredden. Det typiske hvepsebo er dog på størrelse med en fodbold. Hvepse er i eftersommeren aggressive og hvepsen angriber gerne.
Hvepse stikker og gerne flere gange, hvis hvepsen føler sig truet.

 

HvepseboFørste tegn på at du har et hvepsebo er at du ser hvepse flyve ind og ud af åbninger i bygningen eller at du kan se en hvepsekube hænge og hvepse flyver ind og ud af hvepseKuben.

 

Hvepse skal bekæmpes professionelt, da hvepse angriber når deres hvepsebo bliver forstyrret.

Barslund Skadedyrskontrol © Copyright 2017. Alle rettigheder forbeholdes.
Hjemmeside af AWORK Webbureau
Warning: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_mcnn9agpbtrf483907i57so654, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0